LİRUXUN TPR Silikon Kafa Tuvalet Fırçası Temizleme Aracı Zemin Tipi Temizleme Fırçası Banyo Aksesuarları Seti (Renk: E, Boyut: 1)

LİRUXUN TPR Silikon Kafa Tuvalet Fırçası Temizleme Aracı Zemin Tipi Temizleme Fırçası Banyo Aksesuarları Seti (Renk: E, Boyut: 1)

Mağazada
₺ 242.38
Malların miktarı:

Ürüne genel bakış : Uzun saplı tuvalet fırçası。.çift taraflı PP kıllar, ön taraftaki klozetin temizlenmesi ve arkadaki olukların, boşlukların, köşelerin vb. Temizlenmesi.; bir taban ile, uygun depolama.Olukları, boşlukları, köşeleri vb. Fırçalayın.klozetin arkasında.Bir taban ile saklanması kolaydır ve asılabilir ve boşaltılabilir.Kendiliğinden buharlaşan içi boş drenaj, üstte uçucu, altta drenaj.Ürüne genel bakış : Uzun saplı tuvalet fırçası。.çift taraflı PP kıllar, ön taraftaki klozetin temizlenmesi ve arkadaki olukların, boşlukların, köşelerin vb. Temizlenmesi.; bir taban ile, uygun depolama.Olukları, boşlukları, köşeleri vb. Fırçalayın.klozetin arkasında.Bir taban ile saklanması kolaydır ve asılabilir ve boşaltılabilir.Kendiliğinden buharlaşan içi boş drenaj, üstte uçucu, altta drenaj.Özellik : Ürüne genel bakış : Uzun saplı tuvalet fırçası。çift taraflı PP kıllar, ön taraftaki klozetin temizlenmesi ve arkadaki olukların, boşlukların, köşelerin vb. Temizlenmesi.; bir taban ile, uygun depolama.Olukları, boşlukları, köşeleri vb. Fırçalayın.klozetin arkasında.Bir taban ile saklanması kolaydır ve asılabilir ve boşaltılabilir.Kendiliğinden buharlaşan içi boş drenaj, üstte uçucu, altta drena Jana malzeme : TPR+PPP Paket içerir : 1 x tuvalet fırçası setİuyarı : 1. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen %2-3 hataya izin verin.Teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin ol.2. Renk farklı monitörler nedeniyle değişebilir, lütfen gerçek ürüne bakın.

Teklifin özellikleri

Benzer cümleler